MENU
16:21 | September 24, 2016

Spend Or Save

New In,Uncategorized
send

To the left – New Look £29.99 (here) / To the right – Saint Laurent £1190 (here)


Dessa sjuktider alltså! Hade mer än gärna gjort några guider till höst och vinter till er, men internet vill inte riktigt. Helst av allt hade jag såklart delat med mig av bilder härifrån, men är man sjuk så är man. Hoppas på en bättre morgondag! Så länge får ni en liten spend or save av mig. Dog när jag såg denna jacka från Saint Laurent, men den var aningens dyr (hehe). Hittade dock denna från New Look som jag också tyckte var riktigt fin. Ett stor guide med jackor kommer så fort internet vill. Puss!

/ When you’re sick huh.. Would love to make some autumn guides for you when it comes to clothes, but the wi-fi are way too bad for that. Well, I would love to share some pictures from here too but if you’re sick, you’re sick. I hope for a better tomorrow! Until then you get a spend or save of me. I died when I saw this jacket from Saint Laurent. But it was way too expensive. I found this one from New Look though and I really like it. A big guide with jackets comes as soon as the internet wants me to! Xx

2 Responses to “Spend Or Save”

Leave a Reply

  • (will not be published)