MENU
14:41 | September 28, 2016

Surfin’

Uncategorized
surfi board1

Surfing, surfing (posing posing).

 

Tredje gången i Bali och jag har aldrig märkt av surf-kulturen så mycket som nu. Vi har bott några nätter i Uluwatu för första gången och så himla mysigt ställe. Vi bor på ett Eco-resort och jag har knappt öppnat min resväska. Det är bikini och flip-flops som gäller! Älskar det. Några trappsteg ner till stranden bara liksom. En strand som fylls med bord, ljus och seafood BBQ just till solnedgången. Nu är vi dock tillbaka med wi-fi i Seminyak för några nätter innan vi valt att avsluta vår resa i Uluwatu igen. Puss!

/ Third time in Bali and I’ve never felt the surf-culture as much as now. We have been staying in Uluwatu for the first time and I just love that cozy area. We’re staying at an Eco-resort and I haven’t even open my bag. It’s bikini and flippers-mode. Love it! Just a few steps down to the beach. A beach that become filled with tables, lights and seafood BBQ just before the sunset. Now we’re back (with wi-fi) in Seminyak for a few nights before we choosed to end our trip in Uluwatu again. Xx

13 Responses to “Surfin’”

 1. Nina on

  Hej Victoria,
  jag beställde två a-frames bikinis som kom idag. Jag har xs i alla mina bikiniunderdelar men jag ser direkt att dessa i xs/s är försmå och skulle behöva byta underdelarna till M. Jag hittar ingen relevant information om byte, och har inte eller fått några följesedlar, retursedlar eller liknande i min beställning (?) Hur går man tillväga, ska man kontakta trelika på deras infomail?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Svar: Kolla vad det står när det kommer till rea :) kanske ej är retur. Önskar jag kunde svara, men jag har inget med företaget att göra mer än att jag designat en kollektion tyvärr.

   Reply
   • Nina on

    Ingen retur men inte heller någon bytesrätt tydligen. Måste lägga en ny beställning på exakt samma bikinis och betala igen, känns som bortkastade pengar.. Jag ville beställa sportymodellerna också men nu vet jag inte om jag vågar i och med att jag inte kan byta om det blir fel igen. Finns det några mått/anvisningar man kan följa? Jag har 65 D/E i överdel och xs/s i a-frame funkade, men underdelen var på gränsen för liten trots att jag har xs i alla mina underdelar.. Och töjer dom sig?

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)