Surfin’

surfi board1

Surfing, surfing (posing posing).

 

Tredje gången i Bali och jag har aldrig märkt av surf-kulturen så mycket som nu. Vi har bott några nätter i Uluwatu för första gången och så himla mysigt ställe. Vi bor på ett Eco-resort och jag har knappt öppnat min resväska. Det är bikini och flip-flops som gäller! Älskar det. Några trappsteg ner till stranden bara liksom. En strand som fylls med bord, ljus och seafood BBQ just till solnedgången. Nu är vi dock tillbaka med wi-fi i Seminyak för några nätter innan vi valt att avsluta vår resa i Uluwatu igen. Puss!

/ Third time in Bali and I’ve never felt the surf-culture as much as now. We have been staying in Uluwatu for the first time and I just love that cozy area. We’re staying at an Eco-resort and I haven’t even open my bag. It’s bikini and flippers-mode. Love it! Just a few steps down to the beach. A beach that become filled with tables, lights and seafood BBQ just before the sunset. Now we’re back (with wi-fi) in Seminyak for a few nights before we choosed to end our trip in Uluwatu again. Xx

13 Responses to “Surfin’”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *