New In: Wide Sleeve Shirt.

shirt shirt4

Find it here

 

Äntligen hittat en skjorta med vida ärmar som jag gillar. Som jag letat! Älskar ju att bära en vanlig vit skjorta och det blir ju bara ännu finare med en detalj som denna. Visst? Vi har det i alla fall hur underbart som helst här i Göteborg. Idag ska vi njuta av vädret (vilken jäkla sommar vi haft!) och sedan åker vi hem ikväll. Hoppas ni haft en underbar helg! Puss

/ Finally found a white shirt with wide sleeves that I like. I love wearing regular white shirts and it’s even better with a detail like this. Right? We have some awesome days in Gothenburg. Today we’re just enjoying the great weather (what a summer we had!) and after that we’re taking the car back home again. Hope you had an amazing weekend! Xx

13 Responses to “New In: Wide Sleeve Shirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *