The Blowout Chair By TRESemmé

Åh, vill ha detta hår igen. Jag kommer ihåg att volymen och lockarna höll sig i flera dagar. Sådan lyx att vakna upp så varje morgon, haha. Mitt avsnitt av  The Blowout Chair by TRESemmé var alltså det sista av en hel serie. Så glöm inte att ni kan spana in de andra här. Underbara tjejer och en bra chans att lära känna dem bättre och samtidigt få massa hårtips. Har inte sett alla ännu så det får bli mitt nöje ikväll, bästa. Kram!

/ Gah, I want to have that hair again. The curls and the volume did last for days, I was so sad when I had to wash it. Wanna wake up like that every day! My episode of “The Blowout Chair” was the last one of many so don’t forget to check out the other ones here. Lovely girls so it’s the perfect way to get to know them better and get some hair inspo at the same time. I haven’t seen them all so that’s what I’m going to do tonight. Yey! Xx

– I samarbete med TREssemé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *