Todays Outfit – Wide Leg Trousers & A White T-shirt.

victoriatornegren3 victoriatornegren19 victoriatornegren17 victoriatornegren5

Products:

Trousers – Asos (here)
T-shirt – Never Denim
Bag – Chanel

 

Hej där! Var ute och fotade en sväng igår och här är den looken. Beställde dessa byxor innan jag skulle utomlands förra sommaren men använde dem aldrig. Hittade dem nu igen när jag städade och älskar dem. Så sköna! Tyvärr lite opraktiska, haha. Halvkrångliga att gå i med allt tyg, men fina i alla fall! Klädde ner dem med en vit t-shirt. Nu ska jag slänga ihop en väska med kläder innan det är dags för en roadtrip till Gbg. Följ med på Snaphat vettja (VTornegren). Puss!

/ Hi guys! We were out shooting yesterday and here is my look. I did order these trousers before an holiday last summer but never used them. Found them now when I was cleaning the apartment and love them. They’re so comfy! Unfortunately a bit annoying to wear with all the fabric but they’re really nice. I dressed them down with a white t-shirt. Now I have to pack my bags and then we’re heading to Gothenburg, mini roadtrip here we come. Follow it on Snapchat (VTornegren). Kisses!

14 Responses to “Todays Outfit – Wide Leg Trousers & A White T-shirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *