The Wish Look 1.

kolle

Products:

T-shirt – Here / Flats – Here / Watch – Here / Blazer – Here  / Jeans – Here

 

Varit på ett sånt jäkla shoppinghumör senaste månaden. Hittat saker på varenda webbshop jag besökt typ, haha. Inte bra! Hade i alla fall gärna sett ut såhär ikväll. Måste skaffa mig en riktigt fin blazer, tycker denna var superfin. På rea och allt! Ska till stan och larma av en topp nu som jag tänkte ha idag, visade sig vara kvar fetaste larmet (så jäkla drygt). Pax inte gå runt med det, haha. Sedan ska jag på middag med lite brudar och ta en liten sommardrink på det! Puss

/ Wouldn’t mind to look like this tonight. I really need to find myself a nice blazer! I think this one had some nice details. On sale and everything! Now I’m going in to the city to remove a security tag from my top that I bought this weekend (gaaah). After that It’s time for some dinner with friends and maybe some summer cocktails.  

– This post Contains Adlinks.

5 Responses to “The Wish Look 1.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *