Trashed Denim Shorts.

bag2 bag1

Products:

Shorts – Zara (here)
T-shirt – Zara (here)

 

Hej bästa! Just varit ute en sväng med cykeln. Äntligen skaffat cykel! Ska visa ett inlägg med den sen, så fin. Ville mest bara visa upp dessa shortsen jag beställde från Zara häromveckan. Hur perfekta? Älskar att dom är lite längre så dom slipper åka upp i röven efter typ tre steg, haha. Tog på mig dem imorse tillsammans med en oversize t-shirt som också kommer från Zara. Så all dressed in Zara today! Puss

/ Hi guys! I’ve been out with my bicycle this morning. Finally got one! I’ll make a post with it later, It’s so beautiful. I just wanted to show you my shorts I did order from Zara last week. How perfect? Love that they’re a bit longer so they don’t start to show your ass after three steps. I took them on me this morning together with an oversize t-shirt that also comes from Zara. All dressed in Zara today 😉 Xx

2 Responses to “Trashed Denim Shorts.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *