Our New Rides.

cykel3 cykel2 cykel4 cykel6

Bike from Stålhästen.se

 

Jag och Erik hämtade upp våra nya cyklar tidigare i veckan så passade på att fota av dem. Hur fina? Finns färdiga ramar så kan man välja lite egna detaljer. Jag hade sådan beslutsångest om jag skulle ta cykelkorg i rotting eller denna. Fanns även vita däck! Åh, massor med fint. Men denna blev det! Älskar att ha cykel, sådan frihetskänsla. Idag har jag en riktigt dålig dag, ska försöka göra någonting vettigt av den ändå dock. Måste..

/ Me and Erik did pick up our new bikes earlier this week so we took some photos. How nice? You can add your own details. Had such a hard time to pick between this one or a rattan basket. They had white wheels as well, so hard. So much nice! Love to have a own bike, freedom. Today I actually have a kind of bad day but I’ll try to do something of it anyway.. have to! Xx

15 Responses to “Our New Rides.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *