That Military Look.

military2 military3

Products:

Shirt – Milk It (here)
Cap – New Look (here)
Shorts – Asos (here)

 

Jag har verkligen börjat gilla militärgrönt igen. Mycket nykärlek och “igen” när det kommer till trender, haha. Blir så när man varit med ett tag antar jag. Slängde på mig detta när jag gjorde lite ärenden imorse. Militärgrönt eller militärmönstrat tillsammans med vitt och svart funkar alltid tycker jag. Säkert kort! Keps är också ett säkert kort om du vill dölja ett osminkat face och smutsigt hår, lol. Tror jag gjorde mig av med min militärjacka när jag flyttade, så dumt.. Blev lite sugen på att bära den igen. Får gå upp på vinden och gräva!

/ I really strarted to like military green again, many “again” in my blog when it comes to trends.. I guess that’s where you get when you’ve been in it for a couple of years. Well I had this one when I did some errands this morning. Military green or military pattern always works with black and white. A safe card! A cap is always a safe card if you want to hide a face without make up and dirty hair, lol. I think I gave away my military jacket when I moved.. so stupid. I wanna wear it again! 

– This post contains adlinks.

9 Responses to “That Military Look.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *