Bik Bok BTS Movie.

Här kommer ännu lite mer material från kampanjen med BikBok i form av en liten backstage film från plåtningen! Har ni varit och spanat i någon butik än? Har bara varit inne i en butik ännu och tycker det ser toppen ut. Så kul! Mycket av festivalkollektionen är slutsåld men finns massor med annat fint på deras webshop nu.

/ Here comes some more material from the BikBok Campaign – A backstage movie from the photoshoot. Have you been to any store yet? I just visited one store but I think it looks great. So fun! Much of the festival collection is sold out but they have a lot of other cool stuff on their webshop for the moment. 

 

My BikBok Favorites:

bikki

 

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

– In collaboration with BikBok

2 Responses to “Bik Bok BTS Movie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *