Pick Of Today: Crochet Bikini

bikini

Find it here

 

Har spanat in bikinisarna från Kiini Swimwear ett par gånger men att lägga över 3000 på en bikini känns lite väl. Blev därför glatt överraskad när denna modell från Nelly kom in häromdagen! Finns i blått, gult och svart. Ni som följer mig på Snapchat (VTornegren) kanske såg att jag bar den blåa i Kroatien? Älskar den verkligen. Så bekväm och satt superfint. Så nu klickade jag hem resterande färger också. På tal om att lägga mycket pengar på bikinis liksom.. haha. Älskar den gula!

/ I’ve been checking out the Kiini Swimwear a couple of times but to spend over 300 euros on a bikini felt a bit too much. So I became so happy when this product appear on Nelly the other day. They have it in blue, yellow and black. For you who follows me on Snapchat (VTornegren) maybe saw that I had the blue on me in Croatia? I really love it. So comfy and the fit was perfect for me. So now I bought all the colors, lol. Love the yellow one!

– This post Contains Adlinks.

7 Responses to “Pick Of Today: Crochet Bikini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *