Todays Outfit – Denim Jacket & Kick Flares.

victoriatornegren victoriatornegren1 victoriatornegren4

Products:

Jacket – Topshop
T Shirt – H&M
Jeans – Asos (similar here)
Shoes – Asos (here)
Bälte – Gucci (here)

 

Hej bästa! Åh, idag har jag varit väldigt produktiv. Älskar sådana dagar när man får mycket gjort! Jag är oftast så lat att jag känner mig “klar” när jag bockat av en grej på en dag typ, haha. Har i alla fall sett ut såhär! Lagom enkelt och lagom bekvämt. Gillar att slänga på mitt Gucci-bälte som sista touch på många av mina looks, känner mig lite extra fin i det. Nu ska jag unna mig lite gott och se på serier med Erik innan vi ska sova! Behöver jag berätta hur skön det känns att sova i sin egen säng? Puss

/ Hi guys! Been so productive today. Love days when you get a lot done! I’m often way too lazy and feel finished after I made on thing.. lol. I’ve been wearing this though! Easy and comfy. I really like to add my Gucci-belt as an last touch on some of my outfits. Now I will treat my self with some snacks and watch some series with Erik before it’s time to sleep. Do I need to tell you how good it feels to sleep in our own bed? Xx

– This post Contains Adlinks.

12 Responses to “Todays Outfit – Denim Jacket & Kick Flares.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *