Bikinis x8

collagebikini

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE 

Åh, äntligen dags att bära massa bikinis och baddräkter. Baddräkt har fasen aldrig varit hetare än nu (ok, kanske på 80 talet, haha). Detta blev mina monthly picks från Shopbop, kändes passande med swimwear-tema. Jag älskar svarta badkläder mer än allt. Har lite svårt för mönster och massa färger om jag ska vara ärlig. Jag har två resor inplanerade i juni, en vecka segling och en kortare sväng till Ibiza. Så jag behöver maxa med badkläder! Gillar verkligen baddräkten med hög hals. Puss!

/ Oh, finally time to wear a lot of bikinis and swimsuits. One Piece Swimwear have never been hotter (ok, maybe in the 80’s). So here is my monthly picks together with Shopbop, felt right in time with a swimwear theme. I love black swimsuits more than anything. I don’t really like a lot of colors and patterns to be honest. I have two trips planned in june, one week sailing and a shorter trip to Ibiza. So I have to maximize my swimwear wardrobe. I really like the swimsuit with the turtle neck! Xx 

3 Responses to “Bikinis x8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *