Jewelry Crush.

pandoraask pandora8 pandora1

Jewelry from Pandora – here

 

Åh vad jag gillar nätta smycken! Jag har valt ut mina tre favoriter från Pandora. Tre nätta ringar som jag väljer att bära tillsammans. Jag har en väldigt minimalistisk stil och därtill blir minimalistiska smycken också ett självklart val. Gillar diskreta detaljer! Tycker ringar gör sig så himla bra tillsammans med sommarbruna händer också. På sommaren älskar jag att bära vita skjortor och blusar i olika material och då tycker jag smycken som dessa gör att looken lite mer personlig.

/ Oh I really like dainty jewelry! I’ve been choosing my three favorites from Pandora. Three dainty rings which I choose to wear together. I have a minimalistic style and therefor I think the dainty jewelry is a perfect match. I love discrete details! I think rings is so beautiful on sunkissed hans as well. In the summer I love wearing shirts and blouses in different materials and then I think jewelry like those makes the look more personal. Xx

I samarbete med Pandora.

11 Responses to “Jewelry Crush.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *