Miss Hippie Campaign.

Miss_Hippie--3 Miss_Hippie-6564

Miss_Hippie--2
Photos from our Miss Hippie Mascara Campaign.

 

Här är alltså några kampanjbilder för mitt samarbete med L’Oréals mascara “Miss Hippie“. Denna mascara är alltså en del av L’Oréals “Mega Volume”-familjen. Fokus på den stora borsten som ger massvis med volym! Jag gillar verkligen att den ger ett väldigt fint resultat redan vid första “svepet” och vill man ha mer effekt kan man arbeta mer med den utan att det blir klumpigt. Mascaran är inspirerad av Haute Couture, boho-trenden och sommarfestivaler. Perfekt inför sommaren helt enkelt!

/ Here is some of the campaign shoots from my collaboration with L’Oréals mascara “Miss Hippie”. This mascara is a part of the “Mega Volume”-family. Focus on the big brush that gives a lot of volume! I really like that it gives a nice result just after a swipe and if you like to have more result you can work with it even more without getting a cloggy result. The mascara is inspired by Haute Couture, Boho-trend and summer festivals. Perfect for the summer!

5 Responses to “Miss Hippie Campaign.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *