Beauty Tips: Olaplex – The Best Hair Product For Damaged Hair.

Bästa hårprodukten för slitet hår
olaplex1

Get it here

Denna magiska lilla flaska alltså! Har ni hört talats om Olaplex? Det är framgångsrika forskare som tagit fram produkten med avancerad kemi (!). Flera av mina vänner har använt denna produkt ett tag och pratat om vilken mirakelprodukt det är. Min frisör Zara tipsade om den när jag var hos henne och sa att jag bara var tvungen att testa. Den fungerar som en inpackning som man använder en gång i veckan (jag brukar använda den över natten). Håret skadas och slits ju av allt från värmetänger till blekning och färgning. Olaplex lagar hårstrået och låter det gå tillbaka till sin “grund”. Bye Bye slitet hår! Har ni använt det någon gång? Berätta gärna om er erfarenhet.

/ This magic little bottle! Have you heard about Olaplex? It’s scientists that created this product with advanced chemistry. Many of my friend have been using this product and told me about it. My hairdresser talked about it too and after that I just had to get one. It works as an hair mask and you use it once a week (I have it over the night). The hair get so damage of everything you do with your hair today. Olaplex helps the hair to “get back to basic”. Bye bye damage hair! Have you tried it? Tell me. 

2 Responses to “Beauty Tips: Olaplex – The Best Hair Product For Damaged Hair.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *