New Beauty Favorite: BRAUN Silk-Épil 9 + Giveaway.

braunsilk3 braunsilk braunsilk4

Braun Silk-Épil 9 Skinspa.

Fick för ett tag sedan ett samarbete med Braun som gick ut på att testa deras Silk-Épil 9-produkter. Jag har aldrig testat epilering förut så det kändes jättespännande! Jag har använt mig av deras kit (se bild nedan). Jag följde även deras rekommendationer, vilka är en “aktivitet” i veckan i en månad, där man också jobbar med olika munstycken och exfoliering (“skrubbning”) för bästa resultat. Bästa är att den går att använda i duschen! Jag har bara haft produkten i 3 veckor så har ett steg kvar. Mina ben känns som små bebisar!

Jag har även testat deras “Face epilator”. Jag tycker det är lite läskigt att ta bort hår just i ansiktet, men provade och den tog verkligen bort dom minsta små hårstråna. Även på denna går det att byta mellan munstycken, denna till en rengöringsborste(!). Så glad att jag fått chansen att testa dessa produkter. Bästa med samarbeten när man hittar bra produkter.

Vill du också ha en? Skriv en motivering i detta inlägg så dras en vinnare om en vecka :* Lycka till!  Tävlingen är avslutad!

I samarbete med Braun.

79 Responses to “New Beauty Favorite: BRAUN Silk-Épil 9 + Giveaway.”

 • Fanny Holmström says:

  Hej!
  Jag önskar vinna epileringskitet då jag en längre tid varit sugen på det, men inte haft råd i mitt studentliv 🙂 Att kunna epilera benen i sommar vore riktigt fint, ha lena ben då jag väl kommer ut på stranden mellan jobbet!
  Ha en härlig sommar Victoria!

 • Frida says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna då jag som internationell affärs”kvinna” har väldigt lite tid till att sköta min benrakning…

 • Sandra says:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna då jag alltid har haft problem med att raka mina ben. Skärsår och plåster är alltid extra accessoarer för mig på sommaren, haha. Har länge varit sugen på att epilera men inte ‘vågat’ prova det riktigt, men eftersom du går i god för den så skulle jag bli så glad om jag vann den. Mina ben också haha. Kram!

 • Jessica W says:

  Jag skulle vilja vinna en då min gamla gav upp i våras och jag kan tänka mig dessa är snäppet bättre och inte lika plågsamma som den!

 • Sandra says:

  Jaaaaaa! Jag vill så gärna prova epilering, har funderat på det jättelänge men har låg smärttröskel så inte vågat ännu! Åh hoppas på supertur nu 🙂

 • Emma says:

  Men åh! Satt och läste om epilatorer igår och om just denna från braun. Verkar så otroligt bra! Jag är ung mamma till en ettåring så ekonomin är knapp, prbgarba pengarna går först o främst till sånt min dotter behöver och jag själv är låångt ner i prioriteringslistan. Jag har väldigt mörk hårväxt och behöver raka benen varje dag nu på sommaren för att mitt hår växer så fort och syns direkt.. Det är något jag skäms över och gör att jag tycker sommaren är ganska jobbig. Att få vinna den här skulle verkligen göra min sommar, både nu och i många år framöver. Håller tummarna, skulle bli överlycklig!
  Tack för en underbar blogg! ❤

 • Beatrice larsson says:

  Jag har köpt en epilator för att kunna använda till sommaren men den tog inge bra och gjorde alldeles för ont för att kunna använda. Så den ligger bara där helt oanvänd. Gifter mig i sommar och far på bröllopsresa i några veckar. Hade passat perfekt att ha med den och slippa rakhyven och även bjuda min blivande man på mjuka, lena ben.

 • Nicky says:

  Hello! I would really love to win this little miracle! It would make my life much more easier and comfortable. Aaand…summer is coming! So it’s really useful 🙂

  Btw – Love your blog!
  (If u wonder how I read it – I use google translator 😀 )

 • Emma says:

  Detta skulle verkligen vara något för mig, speciellt den där till ansiktet. Jag är väldigt mörk i mig själv vilket innebär att jag kanske har mer mörka hårstrån just i ansiktet och det är något jag aldrig tyckt om. I skolan fick jag kommentarer om att jag hade mustasch vilket egentligen alla har bara det att min syns lite extra på grund av de mörka hårstråna. Jag har börjat plocka de hårstråna med pincett men anser att detta är ett mycket enklare och smidigare sätt att ta bort hårstråna på, speciellt när du nämna att det tar bort även dem minsta, skulle denna passa mig perfekt. Att kanske för en gångskull på hårfri. Både i ansiktet och på benen. Kram 🙂

 • Catrin says:

  Hi Victoria,
  First I would love to win this epilator because I’m going to Greece in Summer to celebrate graduation with my whole year. With the Silk-Epil I would have the nicest legs of all girls for sure !
  And secondly I will start an au pair year in Stockholm from August. Having such a great epilator would mean one problem less 😉
  (Btw I’m from Germany but half swedish that’s why I can understand you. I love reading your blog and practising my Swedish at the same time)

  Catrin xx

 • Erika says:

  Hej! Vore grymt att vinna då det inte är något jag har råd med annars (fattig student), plus att det verkar vara så mycket smidigare än en vanlig rakhyvel?? Att mina ben blir håriga direkt efter en vanlig rakning är ju inte så kul, vill ha något som varar!! Skulle vara awesome att vinna. Kram.

 • Emmie says:

  Hej hej!
  Jag tycker att det är så tråkigt att raka benen men älskar att ha bebismjuka ben året om. En epilator hade gjort allt mycket roligare och smidigare, speciellt nu i sommar när jag vägrar ha långa byxor. Är väldigt blek och vill inte spä på det mer genom att inte låta solen göra sitt. Mina ben skulle helt enkelt må bra av en hjälpande maskin 🙂
  Älskar din instagram! Puss och kram!

 • Zandra says:

  Hej Victoria
  Jag är så jäkla hårig har kämpat med detta länge nu waxremsor är så himla dyrt i längden och laser tar ju inte bort hår föralltid säger dem ju nu. Har precis betalat av en skuld till min kära mor på många tusen. Så min kassa är tom och sommaren är runt hörnet.
  Hjälpa mig denna sommar snälla jag brukar inte skriva på sånna här tävlingar för jag känner att man aldrig vinner. Men denna gång hoppas jag verkligen att du ser mitt meddelande och hjälper mig. Tusen kramar och dom soligaste hälsningarna!

 • Linnea says:

  Hej Victoria! Tack för en jättebra tävling för det första. Jag har en epileringsmaskin men av det billigaste slaget pga, som många andra, lite sämre ställt på den ekonomiska fronten. Jag skulle vilja vinna denna eftersom den jag har varken är den mest effektiva eller skönaste epilatorn då den ej tar de kortaste stråna och benen därför aldrig känns sådär lena som man vill ha dem. Den jag har är inte heller sladdlös vilket kan vara enormt frustrerande. Ska med familjen fara utomlands i augusti och speciellt då vill jag inte ha stubb, fast stubb vill jag aldrig ha men speciellt inte utomlands, och inte heller en epilator med sladd då det landet ej har “vanliga” uttag. Måste därför ta med rakhyveln utomlands som jag får väldigt ont i ryggen av att använda och det var av denna anledning jag köpte epilatorn till första början. Haha inget vill då vara på min sida. Och inte nog med att denna epilatorn från silk epil är mer effektiv och tar bort de kortare stråna så är den både sladdlös och för det lilla skönhetsfreak jag är så har den även rengöringsborste och ansiktsepilator! Helt fantastiskt! Därför skulle det vara helt underbart och perfekt om jag fick möjlighet att äga denna fantastiska epilatorn som jag hört så mycket gott om! Kram/Linnea

 • Madeleine says:

  Jag har tittat på en epilator ganska länge nu men inte slagit till. Jag är inne i en visumprocess just nu för att kunna träffa min pojkvän som bor i USA. Hittills har vi väntat ett halvår och än är det inte slut. Vilket är riktigt tufft, därför hade jag blivit otroligt glad om jag vann denna. En ljuspunkt i den just nu ganska jobbiga perioden. Håller tummar och tår!

 • Maren says:

  Vil så gjerne vinne, har hatt lyst på en epilator lenge! Som student har jeg dessverre ikke råd til å kjøpe den selv, så det hadde vært helt fantastisk å vinne! Fingers crossed 🙂

 • Rikke says:

  Jeg har ønsket mig den i SÅ lang tid men desværre ikke haft råd, fordi jeg er studerende… Om et par uger bliver jeg bachelor og det ville være så fedt at kunne vinde den i gave!! 😀

 • Jonna says:

  Jag vill vinna denna av den enkla andelningen att få silkeslena ben, armar, fiffi, ansikte.. ja, you name it. Jag är en person som det verkligen syns på att vi människor härstammar ifrån apor och jag har räknat ut att jag skulle spara 679,25 kronor/år genom att inte ständigt behöva köpa rakblad. Dessa pengar vill jag istället lägga på några glas vin och en god måltid. Hoppas jag vinner, kram!

 • Maureen says:

  Goshhh.. I love these products ♥ ! Is the giveaway only for sweden? I’m from Belgium haha! Je parle français oui oui!
  Gros bisous 🙂

 • Anna says:

  Vore grymt att vinna det här! Ska plugga i San Diego till hösten och vore ju en dröm att slippa raka benen då!
  Tack för en fantastisk blogg och inspirationskälla!
  Kram

 • Varpu says:

  ohh! I long to have my own silk-épil. Definitely purchasing one if I don’t win 🙂

 • Kajsa says:

  Med en hög smärttröskel skulle jag nog älska den här! Det skulle vara Härligt att slippa raka benen varannan dag också då jag har så mörka hårstrån som växter snabbare än blixten…

 • Elaina OShea says:

  Hej Victoria! Jag älskar din instagram sida och jag hört talas om denna giveaway. Min Braun epilator varade 8 år och har precis brutit, efter att ha följt mig runt om i världen först! Jag verkligen vill köpa en annan Braun som de för evigt. Jag har håriga ben nu och det är inte bra! särskilt eftersom sommaren är varm och ben kommer att vara ute. Tack xxx

 • Melinda says:

  Hejsan! Skulle inte kunna drömma om bättre än att vinna detta kit 👌🏼 Hårsäckarna är för mörka så rakning är uteslutet.. Att kunna epilera min kropp hade verkligen hjälpt en kvinna i nöd 🙋🏼 kram!

 • Julia says:

  När jag har rakat benen upplever jag dem många gånger som knottriga istället för lena. Rakhyveln liksom flikar upp huden. Så det hade varit coolt att få testa denna epilatorn som istället både exfolierar och tar bort håret. Hoppas att jag lyckas få mjuka ben till sommaren!

 • ida says:

  Äsch. Varför skriva en långrandig text om varför jag gärna skulle vilja ha en. Anledningen är en enkel sådan – en fattig student aka skogsmulle som är in need av en!!!!

 • Pernilla says:

  Någon gång kanske det slår in?!
  Jag har tittat på en epilator vid flera tillfällen då jag hört att det är ett effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt men det är lite kostsamt för någon som inte kan jobba mer än 25% då jag är sjuk och sitter i rullstol men bara för därför skiter jag inte i hur jag ser ut och önskar jag kunde få bort mina grova hår.
  Vill känna mig fin!

 • Lejla Mujakovic says:

  Hej! Jag skulle så gärna vilja ha det här kitet då mitt hår växer som ogräs. Inte ens en handfull dagar kan passera utan att de måste rakas och vaxas och nu på sommaren är det inget man vill lägga tid på. Skulle därför vilja testa dessa produkter för att se om de kan vara lösningen till lena ben utan konstant pyssel!

 • Rebecca O says:

  Hej!

  Jag har alltid mått dåligt över att jag har haft så mycket hår på armar, ben och kinder. Har rakat både armar och ben sen jag var 12 år gammal för jag skämdes så mycket över min hårväxt. För några år sen fick jag reda på att jag led av PCO (en hormonsjukdom) och detta kan göra att man får mer hårväxt som kvinna. Jag hade så gärna velat vinna dessa produkter. Eftersom jag är en fattig student för tillfället så har jag inte heller råd att lägga ut för dom själv just nu.

  Tusen tack för att du driver en av Sveriges mest insperande bloggar!
  Kramar
  Rebecca

 • Elin says:

  Åh! Har länge gått och tänkt på att skaffa mig en epilator, men tyckt att det tar mycket av budgeten som student. Man unnar sig inte då det verkligen gäller att planera och prioritera vad gäller utgifter. Men vad ska man göra..? Plötsligt dyker denna fantastiska möjlighet upp, lagom till sommaren och då blir ju svaret: ta chansen och hoppas på turen att vinna en! 😀 Spännande!
  Kram

 • Therese Lövstad says:

  Jag skulle verkligen verkligen vilja vinna den för att jag har stora problem men att raka/vaxa benen och vaxar jag benen så tar de inte på mig. Stora skär sår på benen är inte så fint när man ska gå i klänningar i sommar. Så skulle vara jätte kul om man fick chansen att få vinna den.

  Hoppas hoppas!!
  KRAM

 • Carolina says:

  Jag skulle ÄLSKA att få möjligheten att prova denna nya epilator. Har haft epilator tidigare men den fick inte bort min tjocka, svarta hårstrån från benen. Har testat vaxning och sockring, men tycker inte riktigt nånting har funkat. Eftersom jag har mycket tjock hårväxt drar jag mig faktiskt för att visa mig barbent på somrarna vilket jag tycker är hemskt egentligen. Det vore SÅ skönt att för en gångs skulle kunna dra på sig shorts utan att behöva tänka “hur håriga är mina ben?” en varm sommardag. det skulle underlätta min vardag väldigt mycket! Håller tummarna! 🙂

 • Sara says:

  Hello Victoria 🙋🙋,
  my name is Sara and I’m from Switzerland. I read your blog whenever I have time and always find it inspiring as you tell about your life ( for example, how you have met your boyfriend ) , your daily style I love it !!! And very inspiring for me is that you have your own swimwear Trelika !! I still have not bought one ( as I am still a student and I can not afford ) but the swimwear are very 😍😍 Ah you are very beautiful, inspiring and talented person !! I would be very happy if I win this giveaway🙈

  Ps: I am also blonde🙈🙎

 • Emelie says:

  Eftersom jag har ca noll pigment har jag aldrig några härligt brunbrända ben att stoltsera med på somrarna. Jag har dessutom känslig hy och rätt så grova hårstrån, så att visa upp mina bleka rödprickiga ben (efter rakning) är något jag helst undviker. Men kanske är detta året då jag mer än gärna springer barbent? *hoppas hoppas hoppas*

 • Julia says:

  Att raka benen är det tråkigaste jag vet, och engångshyvlarna är ständigt rostiga. Hade jag inte haft riktigt grovt svart hår på benen hade jag skitit i det helt och hållet men det är inte riktigt ett alternativ… skulle vara grymt med lite proffsutrustning för att underlätta processen!

 • Mia says:

  Hej V!

  Man ska bara vara med och tävla om det man verkligen vill vinna! Attans vad denna tävling är mitt i prick. Min absolut bästa vän, som alltid ställer upp för mig i vått och torrt gick dessvärre in i väggen för en tid sedan. Jobbigt hemma och på jobb. Som en följd av utmattningen har hormonerna hamnat i obalans och det bara sprutar ut massa oönskad hårväxt. Fasen vad denna produkt skulle passa. Är med och tävlar till henne.

  Håller tummar, tur och hm hår? 😉

  Kram

 • Emma Vallgren says:

  Jag önskar mig epileringskitet.

  Sen jag fyllde 30 har behåringen bara ökat, främst i ansiktet, men även på andra ovälkomna delar. Jag vill inte gå runt med mustasch och ljust kindskägg!

 • Julia says:

  Åh!!! Jag skulle vilja vinna för att jag har så himla känslig hy och när jag rakar mig så blir mina ben helt förstörda (klåda och torra).
  Dock så växer mitt benhår så himla fort så det är verkligen ett dilemma på sommaren hur jag ska göra. Det brukar sluta med att jag går omkring med torra rödfnasiga ben vilket inte är särskild snyggt eller bekvämt. Skulle vara väldigt kul att prova en epilator då jag hört att det ska fungera bättre!
  Kram kram!

 • Agnes says:

  Hej Hej!

  Jag har haft ögonen på en sån här sååå länge! Jag har aldrig gillat att vaxa mina ben och hårborttagningskräm tar inte bort alla hår på mig.. Så då har jag bara trott att det var rakning kvar och sjbdbfk, nej jag gillar det inte! Det tar tid och man måste göra det varge dag och bla bla bla. Nej jag ska inte klaga jag menar den tar iaf bort håren! För man måste ju erkänna att nyrakade ben mot nytvättade lakan är bland den bästa känslan som finns! haha. Nej men jag om jag hade kunnat känna den känslan varje dag i typ fyra veckor? R u kidding me?! I need it in my life!! Men som många andra också säger har man ju lite knapert med ekonomin inte för att det egentligen är så bra argument precis.. Nej jag vill ha den för känslan av nyrakade ben mot täcket! Vi säger så.. Hade’

  Din blog är förästen helt otroligt bra!

 • Sofia L says:

  Åh vilken rolig tävling! Jag har en ganska känslig hy och har därför alltid haft problem med att raka mina ben, tror att jag testat alla rakblad som finns på marknaden samt hårborttagningskräm, men får alltid röda utslag och det svider väldigt mycket efteråt. Jag har velat testat en epilator väldigt länge nu, men har inte riktigt kommit till skott med det. Jag skulle därför bli så otroligt glad om jag vann så jag får testa denna omtalade produkt! Håller tummarna, kram! 🙂

 • Nathalie says:

  Ben som är röda, såriga och prickiga av rakhyvlar är jag otroligt trött på. Då jag aldrig riktigt har haft ekonomin för att unna mig en sådan här produkt, så har rakhyvlar fått vara mitt sätt att raka mig trots att det verkligen inte är det bästa. Att få dessa produkter skulle underlätta själva processen att raka sig och jag skulle slippa raka varenda eviga dag – vilket hade gjort mig så himla himla glad.

 • Madeleine says:

  Skulle vara guld att vinna då jag har noll kunskap i den här jungeln av alla produkter som finns! Vinna det här skulle underlätta en hel del och att hitta rätt på en gång!
  Trevlig sommar Victoria!
  Kram

 • Madelene says:

  Hej!
  Jag skulle verkligen uppskatta att vinna en epilator då det verkligen skulle underlätta i min vardag! Jag tycker det tar alldeles för lång tid att vaxa benen själv hemma, och som student har jag varken råd att gå på salong en gång i månaden eller att köpa en epilator. En epilator tar ju dessutom bort alla hårstrån, vilket vax inte gör! xx

 • Louise says:

  Sommaren står runt hörnet och klänningen skall på,
  tills dess är det dags att snygga och hårfria spiror få.
  Detta kit verkar vara helt toppen,
  vore skönt att slippa använda hyveln på kroppen.
  Att få vinna detta från Braun hade kännts som en riktig jackpott, och den jobbiga rakningen hade varit ett minne blott.
  Med detta lilla rim hoppas jag att jag har en chans, att i sommar kunna ta ut mina lena och hårfria ben på en dans.

 • Ia says:

  Jag skulle vilja vinna epilatorn då jag får stubb bara några timmar efter jag har rakat benen… Har ofta förbannat min snabba hårväxt, men med en epilator från Braun skulle det irritationsmomentet försvinna!

 • Anna Oskarsson says:

  Avskyr verkligen hårväxt på mig själv och nopprar ofta ben som armhåla med pincett haha! Vore hur skönt som helst att faktiskt inte bara kapa av hårstråt utan verkligen ta bort det helt, och pincett-taktiken är inte riktigt hållbar…

 • My says:

  Skulle bli så lycklig om jag vann epilatorn, för mig har rakat benen blivit en daglig rutin då jag har svart hår och minsta lilla stubb syns och känns, på toppen av det har jag små ärr över smalbenen där benet är som närmast huden för att jag alltid lyckas skära mig där. Därför skulle jag bli så tacksam om jag slapp denna eviga rakningsrutin.

  Ha en superfin dag!

 • Rima Habeeb says:

  Anledningen till varför jag verkligen vill vinna är för att jag har faktiskt aldrig rakat varken ben eller armhålor med vanlig rakhyvel, utan har alltid använt mig av vax eller epilator. Vi har en epilator hemma som är min mammas och i augusti åker jag till Indien på praktik (pluggar till socionom) och jag blir borta i hela fyra månader. Som student har jag inte råd att lägga ner pengar på en egen epilator att kunna ta med på resan då jag har fått lägga ner så mycket pengar på vaccinationer, rese- och boendekostnader, m.m. Skulle bli sååå himla glad och tacksam om jag fick chansen att vinna denna så att jag slipper använda rakhyveln där borta!

 • catarina says:

  tänker inte “konkurrera” med någon annan om varför jag ska vinna, för alla anledningar som finns till att vilja ha detta kit har redan nämnts. så jag säger bara; I want it ’cause I need it!

 • Maja says:

  Åå ja jag skulle gärna vilja vinna en epilator. Har länge funderat på om jag ska köpa en men har inte blivit av. Det som lockar mest var att man kunde ta bort ansiktshår, verkar spännande och hur skönt som helst om det fungerar!

 • Kul tävling!! Jag skulle VERKLIGEN behöva detta kit. Är dels urusel på att raka benen (alltid när jag kliver ur duschen har jag glömt flera ställen) och dels glömmer jag bort det väldigt ofta. Efter att ha haft en riktigt deppig vår med massor av livsomvälvande händelser vore det också fint att vinna detta som en lite uppiggning och för att slippa tänka på något så simpelt som hår.

 • Tina says:

  Jag är så rädd för både epilering och vaxning så aldrig vågat testa något av det, men nångång måste vara den första 🙂

 • Valentina says:

  Jag älskar att epilera benen (eller inte att göra det, men känslan efter…). Tycker epilatorn utvecklas hela tiden och skulle vilja testa den nyaste. Flyttar även till hösten och då har mamma redan sagt att kag inte får ta med hennes. Skönt att slippa den kostnaden när så mkt annat ska inhandlas.

 • Annika says:

  Att bli av med eländigt hår på kroppen
  Slippa lurviga ben, det vore toppen!
  Som trolleri att se stråna försvinna
  Självklart vill jag epilatorn vinna!

 • Davida says:

  jag har däremot varit inne på att lasra bort håren på benen, men har inte pengar nu såklart!! Är student bara 🙁 men hade löst mkt i mitt liv faktiskt. men mina ben är så känsliga, eller hela kroppen egentligen, men märks mest på benen, för blir så otroligt mkt inåtväxtra hår på mig o skapar acne o ser verkligen illa ut. Skäms ihjäl för hur mina ben ser ut. Finns det en mirakelprodukt som skulle kunna hjälpa mig att leva normalt igen o inte bara isolera mig över sommaren. Bad o klä sig somrigt gör bara att jag skulle vilja gråta. Inget har funkat som jag testat förut. Krämer före o efter, inte epilera, bara raka. Inget av de hjälper. Alla är lika dåliga. Men håret måste ju bort däremot… Så skulle bli överlycklig om jag kunde ha shorts igen o visa mina nyepilerade ben utan acne o inåtväxtrastrån. Framförallt om mina ben skulle se normala ut igen 🙁 skulle verkligen bli överlycklig då!!!!!! Herregud, blir nästan tårögd. Tänk om den produkten skulle kunna lösa något sånt i mitt liv som kanske inte är så stort för nån annan, men herregud hela mitt liv för mig eftersom det får såna följdeffekter… förlåt för lång text… Tack för att du tog er tid och läste. Skulle bli väldigt glad i alla fall över att få en sån. Tack för att ni tog er tid <3<3<3
  // D

 • Mia says:

  Som ferdig utdannet etter fire år som student, og forhåpentligvis en varm og fin sommer som kommer oss i møte, skulle jeg såååå ønske at jeg er den heldige vinneren av denne epilatoren 🙂 Krysser fingrene!

 • Hårväxt är något som många tjejer skäms över, och jag är en av dem. Jag får ofta kommentaren att mitt hår på huvudet växer fort, vilket jag också är väldigt glad för. Men det betyder också att resten av håret växer fort – ännu fortare än det på huvudet. Jag rakar håret på benen och under armarna varje dag för att känna mig len och fräsch, därför vore det drömmen att få testa på epillering och se om det funkar bättre på mig.

 • Emma says:

  Som studerande sångerska har en inte så mycket att leva på, vilket inte riktigt går hand i hand med mitt stora intresse mode och skönhet. Det blir en del köp som kanske inte borde prioriteras… Om jag vinner den här skulle jag helt enkelt inte behöva köpa den! Jag har en fruktansvärt dålig rakhyvel och de gör inte mina rättvisa, bir prickig och sårig.
  Materiella lyckan över den här skulle sitta i ett tag vilket skulle leda till att jag inte behöver köpa något på ett tag. Behöver den 😉

 • Sara says:

  Nåja. Vad är ett par babylena ben på stranden? Det kan ju va fruktansvärt oskönt och dötrist åh bländande åh alldeles, alldeles underbart.
  Det skulle ju definitivt vara en värdefull start på sommaren med detta kitt!

 • Matilda says:

  Heeeej! Här är min motivering:

  Jag är så trött på att raka mina ben,
  men ändå vill jag gärna vara len.
  Och sommaren kostar ju en slant,
  att slippa köpa detta skulle kännas galant!
  Mustasch är inte snyggt ens när man är brun,
  jag skulle gärna vilja plocka bort mina fjun.
  Victoria jag diggar din blogg o dina outfits på bild,
  snälla hjälp mig nu me hårväxten innan den blir vild!

  KRAM

 • Beatrice says:

  Är sjukt besviken på min Philips Epilator som har pajat efter bara ett år. Så nu är jag väldigt angelägen för att se om Braun levererar bättre. Kan liksom inte leva utan en bra Epilator. MVH Hårig 28-åring

 • minna lögsted says:

  Åh! Detta hade varit så perfekt inför sommaren (som för en gångs skull ser ut att bli bra?!) och inför vinterresan. Rakhyvel är verkligen det värsta jag vet men har inte riktigt råd med epilator eller IPL maskiner så att vinna denna hade varit dröm!

  Tack på förhand fina Victoria och Braun!

 • Merja says:

  Åh jag har velat ha den lääänge! Men impuls-shoppade ett radhus så alla pengar går åt det så det finna inga pengar kvar till en epilator.

 • Agnes says:

  Alltså VICTORIA. Du skulle rädda mig. Använder pincett just nu, hur sjukt är inte det?
  Är utan tvekan den mest desperata och håriga i detta flöde. Rädda mig.
  (Är student) OCH jag ska på dejt nästa vecka. Snälla!!!

 • Sara says:

  Det vore så skönt att slippa min pojkväns kärleksfulla kommentar “Dina ben är vassa” varje gång jag har tvådagars-stubb!

 • Alexandra says:

  Åååå hoppas jag inte för försent ute. Jag brukar läsa din blogg varje dag men har nu haft en paus från allt, välbehövligt men blev lite ledsen när jag såg din tävling på något jag har önskat mig i flera år men aldrig haft råd att köpa. Har sett denna på reklamen på tv ett x-antal gånger och suckat högt av längtan. Som småbarnsförälder vill jag inte ha rakhyvlar m.m. då det är så lätt hänt att det råkar ligga någon framme. Vill ha lena fina ben även som stressad småbarnsmorsa och vilket plus att den även har rengöring för huden <3!

  Håller tummarna allt vad jag bara kan nu! Kram till dig / Alexandra

 • Victoria says:

  Jag skulle vilja vinna då denna produkt låter jättespännande! Aldrig testat detta innan så vore perfekt att testa nu till sommaren och hoppas att mina ben också blir som små bebisar, haha. Kram!

 • Kristina says:

  Oh that would be so awesome in I could win this! This would be perfect – because summer is coming soon (I really hope so! 😉

  P.s I love your pictures so much! Unfortunately I don’t understand your language! But sometimes pictures say more than words do ☺️

 • linnea says:

  Jag vill vinna detta kit så att jag kan skämma bort min hud med kvalitativa produkter.

 • Sara says:

  Jag skulle bli superglad om jag vann. Jag hinner helt enkelt inte att hålla mina ben snygga och fräscha då jag har en liten tjej som tar min tid. Kramar

 • Jennie says:

  Jag skulle så gärna vilja ge bort denna till min syster i present! Hon har så länge pratat om en epilator från Braun. Just denna har hon läst ska vara bäst i test, så jag vet att hon hade blivit överlycklig. Att hon fyller år i sommar gör ju inte saken sämre – en perfekt födelsedagspresent helt enkelt! Min syster är verkligen min klippa. Hon har funnits där alltid och jag känner att jag kanske inte har gett henne den uppskattningen hon förtjänar alla gånger. Det hade känts så fint i hjärtat att få se henne glad. Puss:*

 • Isabelle says:

  Kort och gott för att jag är student med håriga ben och ett ansikte som måste rengöras, skulle vara skönt att ha ett eget litet hemma spa i form av Braun Silk-Épil 9 Skinspa produkterna!

 • sanna says:

  åå detta kit skulle jag otroligt gärna vilja vinna då jag har en nyfödd dotter och väldigt svårt för att ta mig iväg eller att unna mig något. Att kunna sitta hemma och ta bort hår medans hon sover vore en dröm <3

 • Paula says:

  Precis som alla andra så är jag superdålig på att raka benen regelbundet, och som alla andra så önskar jag att jag var bättre på det. Har alltid önskat mig en sådan här epilator, för eftersom resultatet håller längre så behöver jag ju inte ens känna att jag måste bli bättre på att komma ihåg att fixa benen. Hade varit grymt kul att vinna, plus att jag har en härlig semester som närmar sig, har köpt en sexig baddräkt och det hade varit trevligt att kunna matcha den med ett par fina, epilerade spiror!

 • Lana says:

  Jag borde vinna för att vara student och se lyx prylar (inte ha råd! haha student llivet .) som skulle få än att må bättre/se bättre ut skulle va en dröm nu till sommaren!! kram

 • Agnes says:

  Kan inte släppa detta!
  Måste skriva igen haha, vill så gärna vinna!
  Behöver tillägga, tycker så mycket om din blogg!
  /Desperat och hårig och ska på dejt nästa vecka och kämpar fortfarande med pincett

 • Maja says:

  För mig hade det varit underbart med en epilator! I och med att jag är mörkhårig så syns håret på mina ben väldigt mycket och när jag rakar benen så växer det ut på två dagar igen.. Har testat epilator förut och det höll i två veckor så skulle vara underbart med en egen, speciellt nu i sommar. Håller tummarna!

 • Sophie says:

  Den här vore en dröm att få vinna!
  Har alltid haft problem med hårväxten på kroppen,
  jag måste raka benen varannan dag, något som tar väldigt mycket tid och energi. Sen har jag en massa hår i ansiktet som jag måste raka bort för att slippa se ut som en tjej med mustasch och skägg. Resultatet man får av att raka sig i ansiktet blir varken naturligt eller lent, får dessutom massa plitor. Ekonomin räcker tyvärr inte till laser men jag lever på hoppet om att en dag kunna få mildare besvär med hårväxten.
  En epilator med dessa funktioner vore guldvärt!

 • Teodora says:

  Hej fina du! Jag som tonåring har väldigt grova hårstrån för började med min rakning väldigt tidigt,rakar varannan dag.Vilket blir jobbigt i längden. Ska även resa iväg snart och vara bortrest ett bra tag så hade verkligen velat ha med mig en Epilator. Har även hört att det gör ont att epilera men vill man vara fin får man lida pin.

  Kramar från mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *