New In: Alexander MCqueen Sneakers.

alex ALEX2

Alexander McQueen Leather Sneakers – Here.

 

Som jag letat efter dessa sneakers. Typ varit helt desperat, haha. Kunde därför inte motstå när dem fanns på Alexander McQueen-butiken i min storlek. Använt dem nu i USA och det är typ världens skönaste sko. Har verkligen haft en köpmånad och bockat av lite bas-grejer. Ska visa mer sedan! Håller på att slockna, så måste ta mig en dusch och packa upp och packa om då jag åker iväg imorgon igen. Puss!

/ I’ve been looking for these sneakers so long. Been totally desperate! Therefor I just had to buy them when I saw them in the Alexander McQueen store in my size. I’ve been using them in L.A and they’re so comfy. I had a crazy shopping month and bought a lot of basic pieces. I’ll show you more later! Now I’m so tired I need to take a shower and hopefully get more awake. I need to re-pack my bags because tomorrow I’m leaving again. Xx

– This post Contains Adlinks.

5 Responses to “New In: Alexander MCqueen Sneakers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *