Venice.

venice4venice8 venice6 venice5

Wearing: 

Shoes – NLY Shoes (here)
Shorts – Levi’s
Top – Topshop (here)

Några bilder från när vi hängde runt i Venice. Älskar det verkligen där! Har fortfarande massvis med bilder kvar från L.A så får hänga kvar där ett tag. Jag vaknade upp med influensa igår natt, så typiskt. Blev en mindre rolig resa till London. Tror jag var vaken totalt 5 timmar av dygnet igår, haha. Behövde bocka av lite jobb! Som tur var hade jag packat innan. Mår lite bättre idag så ska ta oss ut! Puss.

/ Some pictures from Venice. I really love it there! I still have a lot of photos from L.A so will show you them. I woke up with the flue yesterday, so typical. The trip to London was not that fun. I think I were awake 5 hours total yesterday, lol. Had some work to do! So glad that I packed the day before. I feel a little better today so will try to get out for a while! Best.

– This post Contains Adlinks.

14 Responses to “Venice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *