Abbot Kinney.

LAsnap12 LAsnap16 LAsnaps16 LAsnap13 LAsnap17

Wearing:

Shoes – NLY (here)
Jeans – Pull&Bear
Top – Topshop (here)
Bag – Chanel

Hej på er! Idag har vi gått längst Abbot Kinney, typ en av mina favoritgator i världen. Så inspirerande butiker, caféer och restauranger. Passade på att köpa en lemonad på Lemonade, så fräscht med lemonad i värmen. Imorgon har vi sista heldagen här i L.A vilket känns så himla tråkigt. Älskar verkligen att vara här. Ska jobba av det sista imorgon och sedan åka till Palm Springs och spana in solnedgången i Joshua Tree. Så taggad! Ses med bilder. Puss!

/ Hi guys! Today we have been walking down Abbot Kinney, probably one of my favorite streets in the world. So much inspiring environments, cafés and restaurants. I bought a classic lemonade from Lemonade aswell. So fresh in the heat! Tomorrow we have our last day here in L.A which feels so sad. I really love it here! We will go up early tomorrow to work and after that we’re off to Palm Springs again to watch the sunset in Joshua Tree. Cant’t wait! I’ll be back with more pictures asap. Xx

– This post Contains Adlinks.

19 Responses to “Abbot Kinney.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *