Hello Nice.

nice4 nice3

….Beach Time In Nice.

 

Hej bästa! Igår kom vi till Nice, vi hann mest bara med lite shopping, middag och sedan somnade vi tidigt. Idag har vi passat på med en obligatorisk crepés-frukost innan vi la oss på stranden för att njuta av lite sol och värme, samtidigt jobba lite. Kan vara väldigt skönt att flytta kontoret till en varmare destination ibland. Nu ska vi spana efter lite locations. Puss!

/ Hi guys! Yesterday we came to Nice. We had some time for small shopping, dinner and then we fell asleep early. Today we had a crepé-breakfast before we had some time at the beach. So nice to move your office to a more sunny destination. Now – time to find some great locations. 

13 Responses to “Hello Nice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *