Next Stop: NICE & CANNES

nice1 nice2

Tomorrow I’m off to Nice & Cannes.

 

Så, imorgon åker jag och Alex till Nice & Cannes. Det blev lite spontant så har inte hunnit kika upp så mycket ännu. Så om ni har några tips på allt från restauranger, mysiga kvarter eller badvikar så får ni gärna tipsa oss <3 Idag snöar det ute så känns extra skönt att fly april-vädret lite. Puss!

/ So, tomorrow me and Alex are going to Nice & Cannes. We haven’t been there before so if you have any tips on restaurants, cozy streets or beaches. Please share <3 It’s snowing outside today so It feels even better to say bye bye sweden. Xx

15 Responses to “Next Stop: NICE & CANNES”

 • clara says:

  så fint det ser ut

 • Cynthia says:

  I suggest you to take the train and visit the coast…Mónaco, Beaulieu sur mer…. There are BEAUTIFUL landscapes and beaches…and every place is really close to the other ones!
  Hope you enjoy, and kisses from Spain! (Im a follower since you very beginning)

 • ISA says:

  åh vad underbart! är såå sugen på rivieran själv, hoppas få ÄNNU mer inspo från dig nu 😉 haha

 • Ida says:

  Åk ut till la napoule som ligger 15 min från Cannes. Världens mysigaste by med marknad varje vecka. Hämta helgrillad kyckling på ” la maison du bon poulet” – världens godaste kyckling någonsin!

  La napoule har även sjukt mysiga stränder/badvikar. Har ni bil så kör till det som kallas för Frankrikes Grand canyon. Ligger ca 3 h upp i bergen från Cannes o där kan man trampa båt mellan bergsklyftan i helt turkost vatten. Så himla vackert!

 • Anna says:

  Åh så heldige!! Jeg har vært i Nice opp mot ti ganger, så jeg kan med sikkerhet sonar dere vil få er fantastisk opphold. Anbefaler å ta en tur på matmarkedet i gamlebyen og kjøpe baguetter, jordbær og lignende og gå opp på det gamle fortet og legge seg dere i en av parkene der oppe mens dere spiser frokost. Så skjønt! I gamlebyen ligger det også en hip restaurant som serverer verdens best burgere. I nærheten finner dere også Fenocchio som har verdens beste is, alt fra lakris og mango til lavender og oliven! Ha en herlig tur!

 • Elin says:

  Baoli beach för lunch i Cannes, Nice promenade des anglais, ta bil ut till Èze och besök La villa chèvre d’or, åk ut till St Jean Cap Ferrat 🙂 Cannes är inte världens mysigaste ställe, men finns på la croisette finns många ok beachclubs!

 • Aliya Shaikh says:

  beautiful place, must visit:)
  mens tailored suits

 • Jessica says:

  Nice is amazing ! I have been there twice and am planning to go again very soon ! The one place you have to go is this little bakery that sells THE most amazing bread, croissants and cappuccinos (and other treats too) but those are the best haha. I’m not sure the name of it, but it is in Old Nice on a corner near one of the entrances haha… it has red chairs and you can see beignets et. in the glass cabinet at the front of the store… it’s hard to explain but you must find it ! Also, make sure you check out the market for some amazing fresh fruit & veggies ! Hope you have fun, I am super jealous !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

 • Johanna Bengtsson says:

  Hejsan!
  Mitt namn är Johanna Bengtsson och jag arbetar på Tidningen FRIDA.
  Jag har försökt komma i kontakt med dig via mail, men utan resultat. Jag skulle hemskt gärna vilja ställa några frågor till dig via telefon eller mail (antar att mail passar dig bättre när du är bortrest, tar bara ca 10-15 min att svara på), så hör hemskt gärna av dig till mig på telefon/sms 0704 914054 eller mail [email protected] så skickar jag frågorna.

  Hoppas vi hörs inom kort 🙂

  MVH
  Johanna Bengtsson
  Tidningen FRIDA
  0704 914054
  [email protected]

 • Cecilia says:

  VilleFranche är ett otroligt fint ställe och passar perfekt att ta en lunch i. Den sista bilden i inlägget är ju därifrån!!! Helt underbart att sitta precis vid vattnet och äta en god lunch med utsikt över vattnet och massa fina båtar! Hoppas ni har det underbart. Kram!

 • Alexandra Ridderbjelke says:

  Aloha!

  Jag gillar din stil och inspireras mycket av dig. Jag heter Alexandra, 22 år, kommer från Stockholm och bor i Nice just nu! Här är lite tips 🙂

  1. Rue Bonaparte har de absolut chicaste restaurangerna, både för lunch och middag. Om man bara är 2 brukar man klara sig utan bokning.
  2. “Paperplanes” är en grym eko-bio lunchrestaurang (där behöver man boka bord).
  3. Baren “Ma Nolan’s” i hamnen har en rörig och kul musikquiz kl.20 på torsdagar. Ps. baren i hamnen och inte den i gamla stan.

  Kram Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *