MENU
10:13 | April 27, 2016

Todays Outfit – Wide Legs And An Off Shoulder Blouse.

Outfit of the day,Uncategorized
out6 out5 out8

My Look:

Shoes – Gucci
Trousers – Gina Tricot
Blouse – Zara
Bag – H&M

Hej på er! Åh, såklart åker jag på världens förkylning. Är typ helt förstörd, haha. Men min kropp brukar bearbeta sjukdomar rätt snabbt så förhoppningsvis hade jag värsta dagen igår. Tog mig i alla fall fall ut för en middag igår och knäppte av en dagens. Finns så himla mysiga små gator här, kolla denna rosa/blå liksom. Nu ska vi ut och äta en frukost en sväng i alla fall och sedan på en liten utflykt. Puss!

/ Hi guys! I’ve catched the worse cold. I’m so over.. I took myself out for a dinner yesterday and took a photo of my look, yey. There are so many cute streets here, just look at this pink/baby blue one. Now we’re going out for a dinner and after that we’re going out for a little trip. Xx

19 Responses to “Todays Outfit – Wide Legs And An Off Shoulder Blouse.”

  1. Frida on

    Vet inte om någon tipsat redan, men Paloma Beach på Saint Jean Cap Ferrat är magiskt vacker och intim. Vi hyrde cyklar och cyklade dit (ca 1.5 h) men man kan säkert ta sig dit på annat sätt också. Ett annat populärt ställe är den historiska staden Eze uppe i bergen, men då krävs bil!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)