MENU
16:18 | April 12, 2016

Fashion Wall. #7

Fashion,Fashion Wall,New In,Uncategorized
fashionwall

All pictures taken by me.

 

Kände att det var dags för en ny Fashion Wall. Kliat lite i den kreativa ådran på slutet men har helt enkelt inte haft tid. Men nu så! Hade en fixar-dag igår så hann även med lite foto. Älskar att jobba efter ett upplagt schema. Min nya grej! Man blir så mycket mer produktiv när man har lite koll. Hunnit med att vara till läkaren en sväng och sedan till min ekonom för att fixa massa med min deklaration. Fick en sån där skön restskatt i år igen. Så glad att jag har skaffat AB nu. Puss!

/ I felt that It was time for a Fashion Wall. I been wanted to use my creativity for a while but the time hasn’t been there. But now! Had a day yesterday when I just took care of everything I needed too. So I also had some time to take some photos. I love to work after a schedule. My new thing! I become so much more productive when I have an overview on the things I need to do. I’ve been at the doctor today and my economist now: outfit planning for coachella. Xx

23 Responses to “Fashion Wall. #7”

 1. Bella on

  Snälla kan du visa mer vardagsbilder på instagram? Det har blivit så mycket reklam/sponsor arbeten nu så det känns som allt bara är reklam för olika varor. Du fotar ju så bra så jag saknar inspirationen jag fick förr.

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Åh jag vet, blivit en liten krock där med samarbeten senaste månaden men det är ju så jag tjänar mina pengar. Älskar kritik men förstår inte riktigt vad du menar, så utveckla hemskt gärna. Vad för typ av bilder är det du saknar? :) Aldrig fotat vardagsbilder nämligen, haha.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)