Morning.

avocado avocado2

Avocado Toast & Hot Chocolate. 

 

Hej fina ni! Fick bli ett lite väl sent god morgon. Hann helt enkelt inte upp med något innan jag var tvungen att åka iväg imorse. Är helt besatt av Avocado, chiliflakes och cream cheese just nu. Haft en period då jag varit lite less på avocado men nu så. Jag har hur mycket som helst att fixa idag innan vi åker imorgon (!) så ska helt enkelt fortsätta med det. Ville bara in och säga hej en sväng! Hörs mer sen. Puss!

/ Hi guys and.. a late good morning.  I didn’t had the time to publish this post before I left home this morning. I’m obsessed with avocado, chili flakes and cream cheese for the moment. I have a lot to do today before we leave for L.A tomorrow, so I need to keep up with that. Just wanted to say hello! Talk to you more later. Kisses! 

4 Responses to “Morning.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *