Reminder: Win A Saint Laurent Bag.

price-handbag-2x elnett4

 

Vill bara påminna er om tävlingen jag nämnde tidigare! Här är även en bild på den väskan du kan vinna. Det ni behöver göra är alltså att lägga upp en bild på Instagram med innehållet i er handväska. Glöm inte att er profil måste vara öppen och använd er av hashtagsen: #INMYBAG #ELNETT. Vill typ vara med och tävla själv, haha. Ni kan läsa mer om kampanjen och tävlingen här. Lycka till :*

I samarbete med L´Oréal.

/ Just want to remind you of the competition I told you about earlier! Here is also a picture on the bag that you can win. The only thing you need to post is a picture on what’s in your handbag with the hashtags: #ELNETT #INMYBAG. Don’t forget that your Instagram profile needs to be open! You can read more about the campaign and the competition here. Good luck :*

In collaboration with L´Oréal

4 Responses to “Reminder: Win A Saint Laurent Bag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *