Todays Outfit – Mom Jeans & Cashmere

toppe2 toppe1 toppe3

My Look: 

Jeans – Topshop
Sweater – Soft Goat (here)
Bag – Rebecca Minkoff (here)
Shoes – Henry kole (here)

 

Hej på er! Alltså älska Kashmir. Denna tröja är min första och nu vill jag typ aldrig ta av den, haha. Matchade den till ett par mom och sköna klackar när vi strosade runt i London. Längtar redan tillbaka, vill så gärna bo där! Men nu har jag istället massor med andra resor att se fram emot. Nästa torsdag åker vi nämligen ett gäng till Coachella, är så taggad. Alltid velat åka dit! Har så mycket att göra dessa dagar så jag helt glömmer bort vad jag ska göra typ. På torsdag åker vi i alla fall till Umeå och sedan en sväng till fjällen. Längtar! Puss.

/ Hi guys! Oh god, I love cashmere. This sweater is my first one and I don’t wanna take it off, lol. I matched it with a pair of mom jeans and some comfy heels when we were in London. I longing back already, I wanna move there so badly. But I have some great adventures coming up instead. Next Thursday we’re going to Coachella and I’m so excited. I always wanted to go there! I have a lot to do these days, so much that I forget what I have to do, lol. Well we’re going home to the north this weekend and all I have to say is – I need that. Xx

16 Responses to “Todays Outfit – Mom Jeans & Cashmere”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *