Those Denim Shorts.

shorts3

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

Ny månad och nya urval tillsammans med Shopbop. Denna månad valde jag att dyka in i deras denimshorts djungel. Finns så himla många fina, det var så svårt att dra ner allt till åtta stycken. Jag älskar alla One Teaspoon men blev riktigt sugen på att klicka hem nummer 3. Tåls att klicka in sig på för att se hur de ser ut bak även. Riktigt balla! Bäst av allt är att Shopbop just nu har sin Friends&Family-sale vilket innebär att du får 25% off på din order med koden “INTHEFAM”. Kom till kampanjen här! Puss

/ New month and new picks together with Shopbop. This month I choosed to dive in their denimshorts djungle. They have so much nice denim shorts, It was super hard to cut them down to eight. I love all the One Teaspoon but I think I’m gonna buy pair number 3. They’re worth to click into and watch how they look in the back. So cool! The best thing is that Shopbop have their Friends&Family sale for the moment which gives you a 25% off code on your order. The code is “INTHEFAM”. Get to the campaign here :*

3 Responses to “Those Denim Shorts.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *