Five food stops in L.A

Fem restaruangtips i LA

mat1

Joan’s On Third – Detta blev mitt absoluta favoritstopp i matväg i L.A! Joan’s är en kedja så den finns på flera ställen i L.A. Deras mackor var som utlovat helt magiska. Brödet är typ det godaste jag ätit och innehållet var så fräscht och gott. Detta tillsammans med en Lemonad var helt klart “den perfekta lunchen”.

/ Joan’s On Third – This was my absolute favorite stop when it comes to food in L.A! Joan’s is a food chain so you can find it on different places in L.A. Their sandwiches was as promised magical. The bread was for sure the best I’ve tasted and the ingredients was so fresh and tasty. That with a lemonade was for sure “the perfect lunch”.

 

mat3

In&Out – Längst vägarna i L.A hittar du massvis av In&Out-burger restauranger. Perfekt stopp på vägen för bra burgare och framförallt milkshakes! Denna resturang ger mig så mycket roadtrip minnen.  Tips: Säg “Animal Style” i kassan för din order för att få det lilla extra på dina pommes och hamburgare. Detta tillhör deras Secret Menu.

/ In&Out – Along the streets in L.A you find a lot of In&Out-burger resturants. A perfect stop on the road for great burgers and milkshakes (!). This restaurant gives me so much roadtrip memories. Tips: Say “Animal Style” after your order to get the little extra on your fries and burgers. It’s from their secret menu.

 

mat4

Gjelina – En italiensk restaurang på Abbot Kinney i Venice (sjukt nice område där man kan gå runt länge). Fått flera tips om denna och ja – shit vad gott det var. Rekommenderar verkligen deras pizzor och denna limesoda dryck. En nackdel är att dom dock har som policy att inte ändra något i din beställning. Så kanske inte bästa restaurangen för den med allergier eller för den som är petig i maten.  

/ An Italian restaurant on Abbot Kinney in Venice (a really nice area). Got many tips about this one and yes – it tasted so good. I really recommend their pizza and this limesoda. One bad thing is their policy about not changing anything in your order. So nothing for the one who’s allergic or fussy when it comes to food. 

 

mat5

Gracias Madre – Skrev lite om denna innan. Det är alltså en Veg Mexikansk restaurang på Melrose Av. Jag valde en sallad vilket visade sig vara just precis det, en tallrik med sallad, haha. Erik valde dock en bön-burgare som var magisk. Guaccan är to die for! 

/ Wrote a bit about this one before. It’s a Veg. Mexican restaurant on Melrose Av. I choosed a salad which resulted in being just that a plate with salad, lol. Erik had an bean burger which was amazing though. And their guacca is to die for.

 

mat7

Malibu Farm – Ett litet stopp på vägen vi gjorde påväg till Malibu. En Organsik restaurang som ska ha riktigt bra mat. Vi valde dock att dela på en Acai bowl och vattenmelon juice. Hade velat ha det varje dag till frukost!

/ A stop on the road along the Pacific coast Hwy on our way to Malibu. An organic restaurant which we were told had really good food. We choosed to share a Acai bowl and some watermelon juice though. Would have like to have it to breakfast every day. 

8 Responses to “Five food stops in L.A”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *