That Nano Tote.

Desktop2

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

 

Den modell på väskan jag kommer bära absolut mest i vår är den “lilla svarta”. Passar så bra till både mer dressade looks med kavaj och mer avslappade looks med skinnjacka. Jag har redan visat den jag valde att införskaffa (nr 2). Gillar dock nummer 6 riktigt mycket också! Jag gör ju “månadens picks” i samarbete med Shopbop så jag passade på att ämna denna månad åt Nano bagen. Puss!

/ The model on my bag that I will wear the most this spring is the “little black”. It fits so well together with more dressed looks with a blazer and more dressed down ones with a leather jacket. I’ve already showed you which one I did choose to buy (number 2). I do “pick of the months” together with Shopbop so this month It’s all about the Nano Bag. Kisses!

7 Responses to “That Nano Tote.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *