Pick Of Today: Nude Bomber Jacket.

jacket

Find it here

Dress down: Stan Smiths, light denim & a white t-shirt.
Dress up: A Little black dress and over knee heels.


Denna vår är all about the bomber jacket. Jag vill ha en i glansigare material (vinröd kanske?), en baseball inspirerad, en med patches och en basic i annan färg än svart. Lär såklart inte köpa alla men en önskan i alla fall. Här hittade jag en perfekt basvariant i annan färg än svart (finns i svart också dock). Älskar ju beige då det passar perfekt till mina favoriter i garderoben – denim, svart och vitt. Kram!

/ This spring is all about the bomber jacket. I want one in a shiny material (a wine-red maybe?), a baseball inspired, one with patches and one in another color than black. Well.. I won’t buy them all but I wish. Here is a perfect basic one in another color than black (they had it in black too though). I love nude, it fits perfect to the rest of my closet – black, white and denim. Hugs!

4 Responses to “Pick Of Today: Nude Bomber Jacket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *