Todays Outfit – White Jeans And Black Leather.

vit1 vit12 vit11

My Look:

Shoes – Asos (sold out)
Jeans – Monki
Jacket – Acne
Bag – Rebecca Minkoff


Hej på er! Här får ni ännu en look härifrån. Börjar gilla helvita jeans igen! Så fint tillsammans med svart läder tycker jag. Gud, börjar bli lite väl frustrerande med tidsskillnaden. Verkligen missat en hel dag i sverige när vi vaknar, ändå kliver vi upp runt 06 varje morgon. Hamnar så efter! Idag åker vi i alla fall hem, så vi landar på eftermiddagen imorgon. Har haft världsbra dagar här borta men det ska faktiskt bli skönt att komma hem. Hem till lakritsen, hihi. Kram!

/ Hi guys! Here you have another look from here. I really start to like all white jeans again. So nice togehter with black leather. It’s starting to get really frustrating with the time difference. When we wake up we missed a whole day at home. Getting so much behind. Today we’re going home so we land tomorrow afternoon. Had some amazing days over here but I really start to feel that I longing for home. Home to the licorice, lol! Xx

22 Responses to “Todays Outfit – White Jeans And Black Leather.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *