Malbu Sunset.

kojan1kojiskoja5kojan10

Malibu Sunset.

 

Hej på er! Igår bestämde vi oss för att ta bilen till Malibu för lite shopping, sedan blev det en sen lunch på Malibu Farm. Bästa Maja som ni vet bor här hängde också med, så mys. När vi var påväg hem höll solen på att falla ner, så vi stannade av på vägen och gick ner på stranden för att se på solnedgången. Passade även på att ta lite bilder! Hur magiskt ljus? Älskar.

/ Hi guys! Yesterday we decided to take the car to Malibu for some shopping and after that we had a late lunch at Malibu Farm. My bestie Maja who lives here followed us as well, so much fun. When we were on our way home the sun was about to fall down and we stopped by the road and walked down to the beach to watch the sunset. Just had to capture the moment with some pictures. How magical was the light? Love.

18 Responses to “Malbu Sunset.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *