New In: Rebecca Minkoff Mini Tote.

bag2 byg1

Bag from Rebecca Minkoff – Here & Here

 

Här får ni lite bättre bilder på min nya lilla väska från Rebecca Minkoff. Länge sedan jag kände så för något materiellt som nu. Man är ju lite rubbad.. Men typ samma känsla som min första Chanel, haha. När man köpt något och så fattar man inte hur man kan ha varit utan den/det. Bästa känslan! Till och med min feta kamera får plats. Bar den ju på en outfit jag visade häromdagen och fler kommer. Puss!

/ Here you get some better pictures of my new bag from Rebecca Minkoff. It was a while since I felt this way for something material. Almost the same feeling when I got my first Chanel, lol. When you bought something and then you just can’t realize how you could be without it. Best feeling! Even my fat camera fits in it. I had it on my on an outfit that I showed you the other day and it will be more. *warning*. Xx

10 Responses to “New In: Rebecca Minkoff Mini Tote.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *