Garniér Nutrisse Truly Blonde.

garnier

#beachblonde

 

Hej bästa! Jag har just nu ett samarbete med Garnier Nutrisse Truly Blonde. Älskar den serien! Perfekt för oss blondisar som gärna fixar håret hemma istället för hos en frisör. Jag trivs så himla bra som blondin och skulle inte kunna tänka mig bära en annan hårfärg. Varit allt från platinablond med riktigt kalla inslag till mörkare med guldiga inslag. Gillar båda men måste säga att jag trivs bäst som jag har nu, aningen mörkare grund och ljusare slingor.

Jag gjorde Garnier Nutrisses test för att se vilken blondin jag var och jag blev “beach blonde” (gör testet själv här).  Nu kan ni också vinna 1400 kronor i presentkort på Nelly om ni laddar upp en bild på er själva med hashtagen #gotrulyblonde och din “blondin typ” som du får reda på genom testet.

I samarbete med Garnier Nutrisse

2 Responses to “Garniér Nutrisse Truly Blonde.”

  • Anne says:

    Lättsam, cool och avslappnad – det är den du är! …gillar det där testet!!! Blev beachblonde …precis som du! Tack för all inspiration!

  • Rebecka Wenkler says:

    är det som ett schampo man applicerar? är det lätt för den som aldrig färgat hemma förut? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *