L.A Day 1.

LA1 LA2 mmm mmmm

First day in L.A

 

Här får ni lite bilder från gårdagen! På morgonen strosade vi som sagt runt på Rodeo Dr. Vårt hotell ligger just intill den gatan. Efter det bestämde vi oss för att ta en promenad längst Melrose Av. Vi stannade för lunch på Gracias Madre (andra bilden). Ett grymt Veg-Mexikansk ställe vi blivit tipsade om. Efter det fortsatte vi bara gå och stannade upp vid lite coola väggar. Vi fortsatte gå och hamnade helt plötsligt och oplanerat vid ingången av Fairfax Market som jag hört massor av. Tyvärr kom vi dit bara någon timme innan stängning, vilken till mesta dels spenderades i Levi’s himlen själv. Aldrig sett så mycket Levi’s jeans, shorts, jackor.. you name it, på samma ställe. Dröm! Idag ska vi hyra bil och köra till Malibu. Puss!

/ Here you have some pictures from yesterday! We decided to take a walk along Melrose Av. We stopped for lunch at Gracias Madre (the second picture). A perfect veg-mexican place we been told about. After that we just did keep on walking and saw some great street/wall-art. Just had to take a picture in front of this pink wall! Love pink. After that we suddenly (unplanned) ended up in front of the entrance of the Fairfax Market I heard a lot about. Unfortunately we came there just an hour before they closed and that hour we mostly did spend in the Levi’s heaven. Never seen so much Levi’s jeans, shorts and jackets.. and you name it – in the same place. Dream! Today we’re going to rent a car and drive to Malibu. Xx

26 Responses to “L.A Day 1.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *