Todays Outfit – Block Heels & Levi’s Jeans.

LA11 hihi LA12 LA15

My Look:

Jeans – Levi’s 501
Leather Jacket – Acne
Bag – Rebecca Minkoff (here & here)
Shoes – Asos (sold out)
T-shirt – Asos (here)


Hej bästa ni! Haha alltså gud vilken tidsskillnad det är, hade helt glömt bort. Alltid lite mer tacksamt bloggmässigt när det är åt andra hållet. Men äsch! Vi har hunnit gå en liten sväng på Rodeo Dr. innan vi gick tillbaka till hotellet nu för att byta om. Var alldeles för varmt för skinnjacka och jeans idag, underbar känsla dock. Vi ska snart leta upp ett lunchställe jag fått tips om, sedan har vi inte bestämt oss om vi ska hänga lite i Venice idag eller hänga lite vid Melrose Ave. Har ingen bil ännu så man blir lite begränsad i denna stad! Hörs mer sedan. Puss!

/ Hi guys! Today we visited the Rodeo Dr but we just got home to change clothes. Too hot with jeans and leather jacket today! So this is my first look of today, lol. Now we gonna find a lunch spot I got some tips about and after that we haven’t really decided if we going to hang out in Venice or Melrose Ave. We don’t have a car yet so you got a bit limited. Talk to you more later! Xx

24 Responses to “Todays Outfit – Block Heels & Levi’s Jeans.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *