Color Your Friends – #colorsquad

hair

Loreal

Hej bästa! Jag har just nu ett samarbete med Loréal och kampanjen “Color Your Friends”. Ett svinroligt koncept som går ut på att ert girl gang tävlar om att få bli stylade inför en photoshoot som sedan kommer bli ett mittuppslag i en modetidning (!). Hur kul? Vissa saker blir helt klart mycket roligare i gäng. Så tacksam över att jag fått träffa dessa inspirerande brudar ovan (Johanna, Lisa, Janni) och fått göra massvis med roliga saker med och fler ska det bli! Vi alla representerar en hårfärg var i denna serie och jag fick såklart min favorit “light pearl blonde”.

Hur som helst, det du och ditt gäng måste göra är att ta en liknande bild som oss på ert “squad”. Mer om hur ni går tillväga hittar ni här. Vårt team heter #colorsquad, men vi är såklart inte med och tävlar bara med och sprider lite girlpower helt enkelt, haha. Här är vårt teams sida.

In collaboration with Loréal Paris.

7 Responses to “Color Your Friends – #colorsquad”

 • Marie says:

  Men HUR snygga är ni? Ska rösta på ert squad direkt!!!

 • Patricia says:

  Kul! Måste testa men anar att det blir svårt att konkurrera med er snyggingar!

 • Så jäkla grym blogg 🙂
  Ha en fin dag 🙂
  Kram <3

 • Malin says:

  Hej fina Vic!

  Tänkte bara höra om dina bikinis. Jag har fastnat HELT för A-frame bikini. Men i något av dina förra inlägg så skrev du något om att vissa kunde komma i andra färger typ i april eller när det var.. Gäller det även denna? Och vilka färger är det isåfall? 🙂 Tycker annars den i orange är TO DIE FOR haha 😀 Men vad har du för storlek på den och hur är de i storlekarna? 🙂

  Sjukt tacksam om du ville svara 😀

  Stor kram!!

  • victoriatornegren says:

   svar: Hej! Åh, kul du gillar den. A-frame släpps i början på April och kommer i Orange och svart. Jag har S som motsvarar en XS/S. Alla bikinis och baddräkter är dock justerbara. Kram!

   • Malin says:

    Åh då blir det garanterat en i orange 😀 Ja då får jag klura lite på storleken, men då ska man ju iallafall inte ta mindre än vad man brukar hör jag haha 🙂 Stor kram och tusen tack för svaret! 🙂

    • victoriatornegren says:

     svarr: Grymt! Du kan alltid beställa, prova och lämna tillbaka ifall den inte skulle passa :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *