Todays Outfit – All Black.

mm9 mm11 mm8

My Look:

Sunglasses – Ray Ban
Coat – H&M (similar here)
Jeans – Asos (here)
Shoes – Topshop

Hej bästa! Idag har jag hunnit gå lite ärenden och en sväng på stan. Tog med mig kameran så passade på att knäppa av en dagens. Visste inte riktigt vad jag skulle slänga på mig, så det fick bli helsvart idag. Så himla länge sedan jag fotade looks i Stockholm, typ flera månader sedan? Sjukt. Men nu blir jag som sagt hemma ett tag och våren är påvääääg, perfekt ju! Nu ska jag krypa ner under täcket, känna lite söndagslugn innan vi ska storstäda. Hörs sen! Puss

/ Hi guys! Today I’ve been running some errands. I took my camera with me so took some photos of my outfit. Didn’t really know what to wear so I went for all black. It hit me that I haven’t took an outfit photo here on ages. But now I’ll be home for a while so it will be more. And the spring is on it’s waaay, love it. Now I will have some relaxing alone time before it’s time for some homecleaning. Talk to you later! :* 

13 Responses to “Todays Outfit – All Black.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *