MENU
17:25 | February 28, 2016

Webshop Favorites #82

Fashion,Uncategorized,Webshop Favorites
mmmmmm

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE


Hej fina! Här kommer lite av mina senaste webshop favoriter. Jag är helt insnöad på Adidas Originals just nu. Av någon anledning har jag inte visat upp så mycket av det i bloggen men bär typ min Adidas bomberjacka varje dag. Är lite sugen på en keps också faktiskt! Min ljusrosa kärlek har kommit tillbaka, inte i form av kappor som förut men hade gärna haft en ljusrosa överdel i annat slag. Tyckte denna bomber var fin! Hoppas ni har en mysig söndag. Puss!

/ Hi guys! Here is some of my latest webshop favorites. I’m loving Adidas Originals for the moment. Of some reason I haven’t really showed you that style on my blog yet, but I do wear my Adidas bomber jacket almost every day. I want a cap too! My pastel pink love is back, not as in coats like before but I would love to have some other piece. Really liked this thin bomber jacket. Hope your sunday has been great! Xx

13 Responses to “Webshop Favorites #82”

 1. Vera on

  Hej Victoria!
  Är helt kär i simple one piece baddräkten!! Skulle vilja beställa den typ helst igår men när man är student så är det inte så lätt! Finns det någon möjlighet att du kan erbjuda en liten rabattkod till dina trogna läsare? Jag håller tummarna, stor kram Vera ❤️

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Åh, typiskt! Tyvärr måste man sätta ett visst pris för att det ska vara lönt att släppa eget. Kan inte lova att det kommer någon rabattkod, men kanske längre fram någon gång :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)