MENU
14:22 | February 27, 2016

New Make Up Favorite: Isadora Twist Up – Matt Lips.

Beauty,Fashion,New In,Uncategorized
mj mm

Isadora Twist-Up Matt Lips – here

 

Här har ni en klar ny favorit i sminkväskan. Matta läppar är väldigt på kartan just nu och jag var ju bara tvungen att prova dessa “pennor” som jag fick hem. Älskar! Min favorit är helt klart färgen “51 Bohemian” (som jag bär på första bilden). Haft den varje dag sedan jag testade den. Gillar verkligen känslan av att hitta nya favoriter när det kommer till smink, det händer så sällan. Puss!

/ Here you have a new favorite in my make up bag. Matt lips is very hot right now so I just had to try these “pens” that I got. Love them! My favorite is the “51 Bohemian” (which I have on the first pic). I’ve been using it every day since I tried it. I really like the feeling of new favorites when it comes to make up! It does not happen very often. Xx 

10 Responses to “New Make Up Favorite: Isadora Twist Up – Matt Lips.”

  1. Matilda Ström on

    Hej! du tipsade nyss om oversized biker jackor men det är super dyra. Vet du vart man kan hitta för en mindre peng? Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)