MENU
20:30 | February 25, 2016

Webshop Favorites #81

Fashion,Uncategorized,Webshop Favorites
oj

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Hellu! Här får ni mina senaste webshop favoriter. Äntligen hittade jag en t-shirt med en liten skrift på sidan! Monki levererar verkligen i jeansväg, lätt mitt toppmärke just nu när det kommer till budgetjeans. Jag har spanat in en Céline Nano ett par gånger men insåg att jag redan har flera väskor i den storleken. Älskar dock fortfarande modellen så detta alternativ  Rebecca Minkoff kändes med aktuellt då den är mycket billigare. Får suga på den karamellen! Puss

/ Hi guys! Here you have my latest webshop favorites. Finally I found a tee with that little text I was talking about months ago. Monki have sooo much great jeans right now, def my top brand when it comes to budget jeans. I’ve been wanting a Céline Nano but I realized that I have bags in that size already. Still love the model though so this alternative from Rebecca Minkoff is interesting. Much cheaper! Hmm.. Xx 

7 Responses to “Webshop Favorites #81”

 1. Jessika on

  Hej fina! Tänkte fråga om du kan tänka dig ha frågestund snart igen. Eller om du kan tänka dig svara på frågan lite sådär spontant i ett inlägg ändå, om hur du fått så välformad och fyllig röv? Hahaha ursäkta men den är goaaals, endå många som undrar. Typ om det är resultatet av plastikkirurgi, gått upp i vikt eller träning eller annat? :D

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Haha, svarar nog hellre lite spontant då ;) Jag har blivit äldre och jag har lättare att lägga på mig fett än vad jag haft innan. Det enda stället på min kropp som fett lägger sig på är dock på min rumpa. Så that’s it :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)