MENU
19:54 | February 24, 2016

Insta Lately #26

Fashion,New In,Uncategorized
Downloads15

@victoriatornegren

 

Mycket bikini nu, haha! Men som ni säkert förstår vill jag pusha så mycket jag kan för min kollektion (ni hittar den här). Nu är jag ju dock hemma igen så får blanda med lite real deal helt enkelt. Blir ändå glad när jag ser översikten på dessa bilder, är så nöjd med allt hittills. Andra släppet kommer i början på april med en addering av färg på några produkter och trekantsmodellen jag burit på vissa bilder. Kul!!

/ So much about bikinis right now. But as you may understand I want to push for my line (find it here) as much as I can. Now I’m home again though so time to mix the pictures with the real deal. I become so happy when I see these photos. So pleased with everything! We will release some new things in the end of march with some new colors and products. So fun!!

In collaboration with Trelika.

14 Responses to “Insta Lately #26”

 1. sam on

  i have a question i saw that you wear fake lashes currently. are those some fake lashes you can take off every day or did you get some lash extensions? :)

  Reply
 2. Simone on

  Hej Victoria! Det är en fantastiskt fin kollektion du har tagit fram, älskar verkligen den sporty bikinin och baddräkten. <3
  Jag har ett litet önskemål, skulle inte du kunna visa hur man kan styla en sportig boyfriend tee? Typ adidas oversized så det blir sådär sporty chict! Älskar din stil, du är en stor modeikon för mig. Keep shining!
  Kram från Simone

  Reply
 3. Simone on

  Vet inte riktigt om min förra kommentar försvann eller vart den tog vägen, haha. Men jättefin kollektion i alla fall!
  Sen har jag ett litet önskemål, kan du inte visa hur man kan styla en sportig boyfriend tee? Typ en oversized adidas (som jag nyss köpt haha……) I behov av inspo och du är verkligen en modeikon för mig!
  Kram från Simone

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Tack! Åh, bar många sportiga oversized t-shirts förra året. Jag gillar att bära sådana t-shirtar istoppade i jeans. Mom jeans eller tighta svarta gärna tillsammans med päls eller bomberjacka.

   Reply
 4. Mette on

  Virkelig fin swimwear kollektion! Lige et spørgsmål om den sorte badedragten? Kan man sætte den længere ned? Jeg tænker bare, at når man ser den på billedet ligner det næsten en g-streng, men jeg gad godt vide om man kan trække den lidt længere ned som en tanga? ☺️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)