Vacay Outfit – Cut Off Levi’s, Bikini And Sandals.

vc11 vc50 mm kmm

My Look:

Shoes – Hérmes
Jeans – Levi’s 501
Shirt – Gina Tricot (coming soon)
Bikini – Vicswim (coming soon)
Belt – H&M


Hej bästa! Här får ni en riktig semester-look. Använde denna linne-skjorta som kommer in på Gina Tricot snart typ varje dag. Så skönt att bara ta på sig över bikinin! Linneskjorta gör sig så mycket bättre utomlands då det enligt mig inte gör så mycket att den skrynklar lite. Fan alltså, jag har redan abstinens till att resa någonstans. Kan man vara beroende av att resa? Tror fasen jag är det i sådant fall, haha. Men nu får jag lov att stanna hemma lite. Uppskatta mysiga Stockholm helt enkelt! Nu ska jag göra lite lunch, sedan iväg på möte. Puss!

/ Hi guys! Here you have a real vacay-look. I used this linen shirt (in stores soon) almost every day. So nice to just take on over your bikini. A linen shirt is so much better than a regular one when you’re on holiday, I mean It doesn’t really matter if it become a bit wrinkled. Oh god.. I already longing after a new trip. I honestly think I’m addicted to travel, lol. But now I have to stay home for a while. Appreciate beautiful Stockholm. Now It’s time for lunch and after that I’m off to a meeting. Xx

12 Responses to “Vacay Outfit – Cut Off Levi’s, Bikini And Sandals.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *