On My Wishlist: Totême Demin

huhu

….“Straigt Denim” from Totême

 

För några dagar sedan släppte Totême en denim-kollektion med enligt mig “the perfect basics” i en jeansgarderob. Saknar bara en modell med högre midja! Dessa är i alla fall mina favoriter och jag är riktigt sugen på att klicka hem dem och det beiga paret. Jag ramlade i trappen igår, på ett sånt där roligt “vine”-sätt. Tyvärr slutade det med vad det känns som en spricka i svanskotan och rejält blåslagen över skulderbladen. Haha asså vad händer med mig? Måste fundera vad jag gjort för att förtjäna denna Kharma. Därav min temporära sjukskrivning i alla fall, lol. Hoppas jag kan fota imorgon. Puss!

/ For a couple of days ago Totême released a denim-collection which is what I think “the perfect basics” in a denim wardrobe. I just miss a high waist-fit. These is my favorites and I really want to order this and the nude pair. I fell down the stairs yesterday in a funny “vine”-way. Unfortunately it ended up with a crack (what it feels like) in my tailbone and a bruised back. Wtf is going in with me? There for my temporary sick leave. I hope I can share some photos tomorrow! 

5 Responses to “On My Wishlist: Totême Demin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *