Insta Lately #24

instee

@victoriatornegren

 

Här får ni lite Instagram-bilder från senaste. Idag har jag tränat mitt första “riktiga” träningspass på fyra månader. Så kul! Nu ska jag sätta igång på riktigt. Ska dela med mig lite av det här också tänkte jag då jag får så mycket frågor kring min träning. Efter det hade vi bokat tid för pedikyr och sedan en sen lunch. Landade i sängen för ett tag sedan och ska snart mysa till det med Erik. Puss!

/ Here you have some Instagram-pictures. Today I worked out for real for the first time in four months. So much fun! Now I will work out at least two times every week. I will share some parts with you! I get so many questions from you about it so. After that we had some pedicure done and a late lunch. Just crashed in my bed and will have a cozy night with Erik. Xx

7 Responses to “Insta Lately #24”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *