New In: Gucci Loafers.

gucci3

 

gurre guccee

 

Att vara i London innebär ju lite shopping och detta är ett utav mina inköp! Ett par loafers från Gucci. Var egentligen ute efter bältet men det var slutsålt i hela London. Jag har dock planerat att köpa dessa också så blev minst lika bra. Så himla glad att dem äntligen är mina! Passar så bra till helsvart, denim, vita skjortor och kappor. Har en hel del kombinationer på lager som kommer komma. Puss!

/ I did a little bit of shopping in London and this is one of them. A pair of loafers from Gucci. I searched for the belt but it was sold out in my size, but the shoes were on my wish list as well. So happy that their finally are mine. They fit so well to all black, denim, white shirts and coats. Have a lot of combinations in my mind. I’ll keep you updated! Best

16 Responses to “New In: Gucci Loafers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *