Todays Outfit – Pea Coat And Cut Off Jeans.

outfit6

 

outfit9

 

outfit1

 

outfit10

My Look: 

Jeans – Monki
Jacket – H&M (similar here)
Shoes – Asos (here)
Bag – Luis Vuitton

 

Hej fina ni! Här är en look jag bar i London i vackra Holland Park. Valde att klippa av mina jeans från Monki och så mycket finare dom blev. Vill använda dem hela tiden så dom blir mer och mer fringed längst ner. Igår överraskade jag min pojke med en resa till Paris, så vi åker faktiskt redan imorgon. Den rackaren börjar jobba i mars så passar på att resa så mycket det bara går innan dess, haha. När jag varit i Paris innan har jag varit där i ett syfte och fått det mesta serverat. Därför är jag helt lost när det kommer till restauranger mm, så har ni några förslag kom gärna med dem <3 Kram!

/ Hi guys! Here is a look I wore in London in beautiful Holland Park. I choosed to cut off my Monki jeans and I like them so much more now. I want to use them all the time so they get more fringed where I cut them. Yesterday I surprised my boy with a trip to Paris, so we’re actually going tomorrow. He starts to work in March so we travel as much as we can before that, lol. When I been to Paris before I just have been there with another company and had the most things served. So therefor I’m totally lost when it comes to restaruants and so on, so if you have any good tips I would be so happy if you could share some of them. Hugs <3

22 Responses to “Todays Outfit – Pea Coat And Cut Off Jeans.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *