Todays Outfit – A Cap, Jumper & Boots.

hatt3 hatt6 hatt1 hatt2


M
y Look:

Hat – H&M
Shoes – Vagabond (here)
Jeans – Asos (here)
Jumper – Old one
Bag – Chanel

 

Hej bästa! Här får ni en riktig vardagsoutfit. Men sådana är ju bra dom med. Jag är så glad att jag grävde fram denna mössa i höstas, tror det var två år sedan jag köpte den. Bästa! Vet att många frågat om var man kan köpa en så lovar jag säger till så fort jag ser den någonstans. Idag har jag lagat lite mat och faktiskt fotat av det, så tänkte bjuda på ett recept senare. Roligt va? Nu ska jag gå till banken och fixa med lite papper och sådant. Vi hörs senare. Puss!

/ Hi guys! Here you get an everyday outfit, but I like to share those too. I’m so glad that I bought this cap, I think it was two years ago. The best! I know many of you asked about where you can find a similar one, so I promise I will tell you as soon as I see one somewhere. Today I’ve been cooking and actually took a photo of it, so I was planning to to a recipe post later. Fun, huh? Now I have to go to the bank office to fix with some papers. Talk to you later! Xx

23 Responses to “Todays Outfit – A Cap, Jumper & Boots.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *