Pick Of Today: Block Heel Slip On.

Namnlos

Find them HERE


Dress up:
Costume Kick Flares & A Silk Spagetti Top.
Dress down: Cropped Jeans & An Oversized Knitted Jumper.

 

Jag älskar att börja älska! Jag älskar att börja gilla allt från nya människor, maträtter till nya serier, men framförallt älskar jag att börja gilla nya trender. Därför faller jag ofta för dom flesta, även om man får ställa sig till svars för vad man har på sig till några 😉 i sin omgivning ibland. Vi har ett uttryck som heter “det är fashion”, så behöver vi liksom inte diskutera det mer, haha. Det jag vill komma fram till är att detta är förmodligen en av dom sakerna. Vet inte om ni sett den gråa suede skon från Cos eller Chanels Slingbacks? Båda två väldigt bekväma block heel pumps. Väntat på att det ska komma en modell för mig och här kom den för typ no money, wiho. Puss!

/ I love to stat loving! I love to start loving new people, food, series.. you name it. But most of all I love to start loving new trends, even if I sometimes need to defend my choice of clothes for people 😉 in my environment sometimes. We have a expression which is “It’s fashion” and then we don’t need to talk about it no more, lol. How ever, what I wanted to say is that I guess this is one of those pieces. I don’t know If you have seen the grey suede shoe from COS or the Chanel Slingbacks? They’re both some comfy slip-on block heels. I’ve been waiting to find a model for me and here it is and for almost no money. Yes! Kisses

10 Responses to “Pick Of Today: Block Heel Slip On.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *